Στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το χαλάζι
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το χαλάζι

Στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το χαλάζι

Κλιμάκιο φορέων πήγε στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το χαλάζι

Τiς πληγείσες από την πρόσφατη χαλαζόπτωση και κακοκαιρία περιοχές της Ηλείας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και φορέων της περιοχής.

Ο λόγος για τον πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νικόλαο Δούκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  Θεόδωρο Βασιλόπουλο και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα.

Παρόντες και οι πρόεδροι τοπικών κοινωνιών αρχών Στέλιος Νικολετάκης και Παναγιώτης Παναγόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Σωτήρης Θανασουλας, με τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής όπως στην παλιά Μανωλάδα Ηλείας, στον οικισμό Παλουκεΐκα και στη θέση Κακαβιά και Αλμυρίκια του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Μετά από εκτίμηση της ζημιάς έδωσαν σχετική συνέντευξη στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθούν κι άλλα κλιμάκια την περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές από την ισχυρή χαλαζόπτωση και την έντονη βροχόπτωση, Οι αγρότες, πάντως, ανέφεραν με μια φωνή: «Περιμένουμε την στήριξη του κράτους».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: