Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στο Αίγιο σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Στο Αίγιο σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη | Ειδήσεις

Στο Αίγιο σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη


Για απόψε Τετάρτη 1/02/2023, έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, με επίσημη προσκεκλημένη την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του Ξενοδοχείου «Tέλης», στο Αίγιο κι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ., όπου θα περιλαμβάνει ομιλία από του κυβερνητικού στελέχους, με αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Οι συσκέψεις, όλες τις προηγούμενες ημέρες, ήσαν συνεχείς στον κομματικό μηχανισμό, καθώς στόχος είναι η αποψινή διοργάνωση ν’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, σε μία χρονική περίοδο απαιτούμενης συσπείρωσης, ενόψει των πρόωρων εθνικών εκλογών της άνοιξης.

Το ενδιαφέρον, πάντως, για συμμετοχή είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις των 5 ευρώ, τις οποίες ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη του ΔΣ της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: