Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στόχος να μείνει το Νοσοκομείο Πύργου σε λειτουργία
Στόχος να μείνει το Νοσοκομείο Πύργου σε λειτουργία

Στόχος να μείνει το Νοσοκομείο Πύργου σε λειτουργία

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε χθες (17/01/23) στο γραφείο του τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρο Πολίτη και τη διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Πύργου Αναστασία Βασιλείου, παρουσία του διευθυντή του γραφείου του Γιώργου Καραστέργιου, όπου είχαν μια εκτενή συζήτηση για τα θέματα που ταλανίζουν το νοσοκομείο.

Προσφέροντας το αναμνηστικό δώρο του Δήμου στον κ. Καρβέλη, ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε: «Αν σήμερα, παραμένει ανοιχτή η Παθολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Πύργου, οφείλεται στα «εντέλλεσθαι» που υπογράφει ο κ. Καρβέλης. Η συνέπεια της πράξης αυτής – με ένα ψυχικό και πολιτικό κόστος διόλου αδιάφορο – είναι να μένει ανοιχτό το νοσοκομείο»

«Αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε είναι, καταρχήν το Νοσοκομείο να μπορεί να φροντίζει τους νοσηλευόμενους. Να παρέχει στα τμήματα Επειγόντων περιστατικών τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Και όπου απαιτείται περισσότερη φροντίδα για πιο σοβαρά περιστατικά να ανταπεξέρχονται τα τριτοβάθμια νοσοκομεία της περιοχής μας…» είπε από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: