Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Στραγγίζουν» οι καλλιέργειες – Το ρεύμα «καίει» τους ΤΟΕΒ

«Στραγγίζουν» οι καλλιέργειες – Το ρεύμα «καίει» τους ΤΟΕΒ

 

«Αν δεν ασχοληθεί η κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή με τη ΔΕΗ, όλος ο κάμπος θα μείνει χωρίς νερό. Είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν να ασχοληθεί, για να έχουμε νερό κανονικά στην έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου».

Τα λόγια αυτά επέλεξε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πελοπίου Νίκος Μπακοβασίλης προκειμένου να εκφράσει την αγωνία του για το κόστος της ενέργειας που έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη και αποτελεί βραχνά για όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Από νωρίς οι αγρότες έδωσαν το παρόν στη συνέλευση, αντιλαμβανόμενοι πως ο «κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» πλέον. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Μπακοβασίλης εστίασε σε όλα τα προβλήματα του οργανισμού και την υπερπροσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, αναδεικνύοντας το θέμα του κόστους της ενέργειας που φέτος περισσότερο από ποτέ μοιάζει με εφιάλτη. Επεσήμανε δε πως οι μοναδικές οφειλές του ΤΟΕΒ  είναι προς την ΔΕΗ, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει και τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά απευθύνοντας έκκληση για καταπολέμηση της σπατάλης του νερού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέλευση βρέθηκαν και οι βουλευτές Ηλείας με τη ΝΔ Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και το ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: