Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Survivor: Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση – «Μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου;»
Survivor: Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση – «Μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου;»

Survivor: Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση – «Μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου;»«Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο;»

Η δεύτερη εβδομάδα για το Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό παρακολουθήσαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού.

Μάλιστα, η μπλε ομάδα κλήθηκε να κάνει την υπέρβαση ώστε να διακόψει το σερί νικών της αντίπαλης ομάδας και να κερδίσει το πρώτο της έπαθλο φαγητού. Μετά από έναν αγώνα δίχως αύριο, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν κυριολεκτικά τα πάντα, οι Μαχητές κατόρθωσαν αν πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να επισκεφθούν το συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δυναμικής εμφάνισης της μπλε ομάδας ήταν πως όταν ήρθε η σειρά για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να ξεχυθεί στον στίβο μάχης του Survivor All Star, απέναντι βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Καρολίνα κατάφερε να πάρει τη νίκη αλλά η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε την οδήγησε σε… κατάρρευση αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος. Αμέσως λοιπόν έσπευσαν όλοι οι παίκτες κοντά της προκειμένου να της προσφέρουν λίγο νερό. Δευτερόλεπτα χρειάστηκαν ώστε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να βρεθεί και πάλι όρθια στον πάγκο των Διασήμων.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ως είθισται, οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί η κόκκινη ομάδα είχε τον πρώτο λόγο καθώς κλήθηκε να ψηφίσει τον πλέον αδύναμο της παίκτη.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και του ίδιου.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» αναρωτήθηκε, μάλιστα, ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: