ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ - Τα παιδικά χαμόγελα είπαν το πιο μεγάλο… «ευχαριστώ!»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ – Τα παιδικά χαμόγελα είπαν το πιο μεγάλο… «ευχαριστώ!»

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ – Τα παιδικά χαμόγελα είπαν το πιο μεγάλο… «ευχαριστώ!»

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΝΟΥ

ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Τα παιδικά χαμόγελα είπαν

το πιο μεγάλο… «ευχαριστώ!»

Συγκινητική και ιδιαιτέρως ουσιαστική ήταν η πρωτοβουλία της κας Έλσας Κωστοπούλου – Τσαγκανού που αυτή την φορά έδειξε την ευαισθητοποίηση και την αγάπη της για τα παιδιά των Ρομά στην περιοχή της Γαστούνης.

Η κα Κωστοπούλου σε συνεργασία με τον Δήμο Πηνειού και την Αντιδήμαρχο Χριστίνα Βρυώνη, «άνοιξε την αγκαλιά της» σε αυτά τα παιδιά που διαμένουν σε καταυλισμό προσφέροντάς τους διάφορα γλυκίσματα, μπισκότα και άλλα είδη σε μια κίνηση με ιδιαίτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Τα προσφερόμενα είδη ήταν μια προσφορά εκτός από την ίδια, και του επιχειρηματία Χρήστου Ντοά που για μια φορά ακόμη έδειξε τα φιλάνθρωπα και αλληλέγγυα συναισθήματά του!

Να σημειωθεί ότι συμβολή καθοριστική στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, είχαν ακόμη ο διαμεσολαβητής στους Ρομά Γεώργιος Χαλιλόπουλος και βεβαίως η Υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πηνειού Παναγιώτα Σπηλιοπούλου όπως και η ψυχολόγος του παραρτήματος Κων/να Κρίκου.

Η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος της ΔΕΕΠ Ηλείας, αφού τους ευχαρίστησε όλους, τόνισε πόσο σημαντικό είναι, να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, ο καθένας με τις δυνατότητες του και πρόσθεσε:

«Ήταν μεγάλη η χαρά να βλέπω σήμερα αυτά τα πρόσωπα των μικρών παιδιών με τα χαμόγελα, να μας υποδέχονται και να μας δείχνουν με τον ιδιαίτερο δικό τους τρόπο την ικανοποίησή τους. Είναι το πιο συγκινητικό ίσως από αυτό που κάναμε σήμερα.

Οι προσπάθειες θα συνεχισθούν με την αγάπη και το ενδιαφέρον μας, ειδικά για άτομα που ανήκουν στις λεγόμενες αδύναμες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες…»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: