Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έχω μισό αριστερό πνεύμονα»

Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έχω μισό αριστερό πνεύμονα»


Με γλαφυρό τρόπο εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου τις δύσκολες στιγμές που πέρασε βλέποντας το σπίτι της να γίνεται στάχτη αλλά και την περιπέτεια υγείας που είχε.

«Είμαστε σκληροτράχηλη γενιά με προσφυγικές καταγωγές και φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε στις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού, όπου κάηκαν χιλιάδες στρέμματα, και σπίτια, όπως κάηκε ολοσχερώς και το δικό της.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Είμαστε σκληροτράχηλη γενιά με προσφυγικές καταγωγές και φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Κλείνω τα 73 θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι»

Για την στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε πως, «με πήρε η γειτόνισσα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα. Ήρθαμε και είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από την σοφίτα. Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν η όχι. Κλείνω τα 73 θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας, ζούσαμε φτωχικά σε πολλά υπόγεια»

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Αντώνης Ξένος, σχολίασε την κατάσταση μιλώντας από τα αποκαΐδια του σπιτιού του ζευγαριού.

«Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων και λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Η περιπέτεια της υγείας της

«Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα», πρόσθεσε για το πρόβλημα υγείας της.

Αφήστε το σχόλιο σας:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: