Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: «Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα»
Συγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: «Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα»

Συγκλονίζει ο Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο: «Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα»«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος…», είπε ο επιχειρηματίας και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του: «Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές»

Νοσηλεύεται ακόμα ο Γιάννης Μάρκου μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ περίμενε σε καντίνα για να φάει. Ο επιχειρηματίας μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό στην εκπομπή T Live και ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο 26χρονος τον μαχαίρωσε 15 φορές!

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μάρκου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Φανταζόσασταν ότι μπορεί αυτός ο μικρός διαπληκτισμός να φτάσει εκεί που έφτασε;

Όχι βέβαια. Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς και… Δηλαδή μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει “α! συγγνώμη δεν το κατάλαβα” και πάει πίσω.

Ε: Εσείς του το είπατε και επέστρεψε με μένος; Δηλαδή, εσείς του κάνατε αυτήν την παραίνεση, την υπόδειξη και αυτός επέστρεψε; Έφυγε και επέστρεψε ή εκείνη την ώρα, επιτόπου;

Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε “έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω”, και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή, το μυαλό σου δεν μπορεί να πάει…

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μάρκου είπε: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα “είμαι καλά”. Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: