Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συλληπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την απώλεια του Ανδρέα Γεωργόπουλου | Ειδησεις

Συλληπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την απώλεια του Ανδρέα Γεωργόπουλου | Ειδησεις


Με την αναγγελία θανάτου του πολιτικού Μηχανικού Ανδρέα Γεωργοπουλου από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαιας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με αισθήματα θλίψης πληροφορήθηκε τον πρόωρο χαμό του συναγωνιστή Ανδρέα Γεωργόπουλου.

Η διαδρομή του ήταν πάντα κρυστάλλινη και αταλάντευτη. Από τα παιδικά του χρόνια εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ , μέλος του γραφείου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος για πολλά χρόνια της Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Πόλης της Νέας Δημοκρατίας. Σταδιοδρόμησε επιτυχώς ως Πολιτικός Μηχανικός και από οποίο μετερίζι κι αν βρέθηκε υπηρέτησε τη νεολαία και την Παράταξη από την πρώτη γραμμή του αγώνα , συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση όπου δέσποζε η μορφή του αείμνηστου πατέρα του και ιδρυτικού στελέχους της παράταξης Γιώργου Γεωργοπούλου.

Μαχητικός , ασυμβίβαστος , ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας και η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος , η Παράταξη και ο τόπος μας.

Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος , τη σεμνότητα , τη μαχητικότητα , την ανιδιοτέλεια , τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Ανδρέα  Γεωργοπούλου.

Τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν στον αδελφό του Αντώνη στους θείους του και τους υπόλοιπους συγγενείς ,τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: