Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συλλήψεις για ηχορύπανση σε Αιγιάλεια και Δυτική Αχαΐα | Ειδησεις
Πάτρα: Άλλη μία σύλληψη για ηχορύπανση | Ειδήσεις

Συλλήψεις για ηχορύπανση σε Αιγιάλεια και Δυτική Αχαΐα | Ειδησεις


Στο αυτόφωρο για ηχορύπανση οδηγήθηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις  ιδιοκτητής και προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στην Αιγιάλεια και στη Δυτική Αχαΐα.

Ειδικότερα σε περιοχή της Αιγιαλείας, συνελήφθη από αστυνομικούςτου Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας,  άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Τα ξημερώματα της Κυριακής σε περιοχή της Δυτικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος, όπου λάμβανε χώρα κοινωνική εκδήλωση – γάμος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

 

 

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: