Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη για την απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη για την απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης

Ο Σύλλογος Π.Ε. Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο των δράσεων για την υλοποίηση της απόφασης της απεργίας – αποχής από τις διαδικασίες της Υ.Α. «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο», όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και του Συλλόγου μας, διοργανώνουμε:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ώρα 18.30’

μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom

(ο σύνδεσμος θα σταλεί στα mails των σχολικών μονάδων και

προτείνεται να συνδεθείτε 20’-30’ νωρίτερα,

αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμό σας)

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκ μέρους του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. οι:

  • Γιώργος ΤρούληςΑντιπρόεδρος
  • Μάνος ΑνδρουλάκηςΤαμίας / Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
  • Σπύρος ΜαρίνηςΜέλος

οι οποίοι θα δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις, ώστε να υπάρχει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για το περιεχόμενο των νομοθετημάτων και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

Επειδή το πρόγραμμα των συμμετεχόντων εισηγητών είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και ο χρόνος δικτυακής παρουσίας τους στην Τηλεδιάσκεψη θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, παρακαλούμε να αποστείλετε τα ερωτήματα που σας απασχολούν σχετικά με το θέμα – με mail στον Σύλλογο –  προκειμένου να τα κατηγοριοποιήσουμε και να απαντηθούν από τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. την ημέρα της τηλεδιάσκεψης.

Η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία.

Για το Δ.Σ
Η ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
Αντωνία ΜπρηΑθανάσιος Κατσίμπελης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: