Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου 06 11 2021
Προς Πρωθυπουργό Μητσοτάκη Κυριάκο
Υπουργό ΥγείαςΠλεύρη Θάνο
Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο


Τα νέα μέτρα προστασίας που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τη λογική που πρέπει να υπάρξει για να προστατευτεί ο κόσμος από τον από την εξάπλωση της πανδημίας. Είναι μέτρα τα οποία δεν υπερασπίζονται την προστασία της ανθρώπινης ζωής ,αλλά είναι μέτρα που καταργούν και καταστρέφουν τη μεσαία και τη μικρομεσαία επιχείρηση.

 Δεν είναι δυνατόν στα μεγάλα σούπερ μάρκετ στα μεγάλα πολυκαταστήματα να μην επιδεικνύεις rapid test και στα καταστήματα που μπαίνουν το πολύ πέντε άτομα την ημέρα όπως είναι καταστήματα υποδημάτων η ενδυμάτων και άλλα καταστήματα μεσαίας και μικρομεσαίας επιχείρησης να επιδεικνύουν οι ίδιοι άνθρωποι που μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ χωρίς rabbit test ,σε αυτές τις μεσαίες επιχειρήσεις να επιδεικνύουν rapid test.

Zητούμε από την κυβέρνηση την άμεση άρση αυτών των  μέτρων και την επιβολή άλλων μέτρων που θα προστατεύουν όντως τη δημόσια υγεία. 

Είναι γνωστό ότι από χρόνια με το νόμο 4177/2013 και το άρθρο 16 προσπαθούν να κλείσουν τη μεσαία και τη μικρομεσαία επιχείρηση είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι  σε αυτά τα μέτρα.

Δεν είμαστε κατά της διασφάλισης των πολιτών με ασφαλή μέτρα εμβολιασμού η μέτρα πρόληψης είμαστε κατά του αλλάλουμ του αποτελέσματος από τα μη σωστά μέτρα

.Ζούπη Χρύσα 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: