Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ- ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΩΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ- ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΩΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

                                                                                            Τα μέλη του Συλλόγου

Συνάδελφοι,

   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύργου με την υπ’ αριθ. 95/17-06-2021 απόφαση ενέκρινε την παροχή ΜΑΠ σε χρήμα για τα έτη 2019-2020.

    Ο αγώνας και η πίεση του Δ.Σ. Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως για την επίλυση του προβλήματος, συνάντησε και την καλή διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα μέτρα ατομικής προστασίας των εργαζομένων αποτελεί ένα χρόνιο θέμα που αφορά εργαζομένους στην καθαριότητα, στις τεχνικές υπηρεσίες, στη δημοτική αστυνομία, καθαρίστριες σχολικών και δημοτικών κτιρίων.

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου μετά τις σχετικές επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με το Δήμαρχο Πύργου καθώς και με αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη, κατάφερε το θέμα να ενταχθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα να αποδοθούν τα ΜΑΠ σε χρήμα των ετών 2019-2020.

    Μετά την θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πύργου θα προχωρήσουν προς τακτοποίηση του αιτήματος.

Είναι μια σημαντική επιτυχία του Συλλόγου που στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους, προσπαθώντας καθημερινά να επιλύσει, τα πιο μικρά και τα πιο μεγάλα προβλήματα.

   Ο Σύλλογος θα είναι πάντα πλάι σας, συμπαραστάτης. Μην διστάσετε να καταγγέλλετε οτιδήποτε αλλά και να μας κάνετε προτάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Η αλληλεγγύη είναι το μοναδικό μας όπλο στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως εργαζόμενοι και ως κοινωνία.

   Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, την Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, και τους συναδέλφους,  στις υπηρεσίες που βοήθησαν, ώστε να υπάρξει θετική έκβαση και δικαίωση των εργαζομένων.

                                                                       Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                                                        Η Γραμματέας

Χρήστος Γαρύφαλλος                                                                                        Ελένη Γάζου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: