Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συμβολική εξαγορά εκτάσεων από τους πολίτες
Συμβολική εξαγορά εκτάσεων από τους πολίτες

Συμβολική εξαγορά εκτάσεων από τους πολίτες

Την δυνατότητα διευκόλυνσης των πολιτών που κατέχουν επί πολλά χρόνια εκτάσεις και σήμερα αυτές για διάφορους λόγους αμφισβητούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, συζήτησε ο βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, με το γενικό γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας και Φορολογικής Πολιτικής, Εμμανουήλ Μαστρομανώλη.

Η συνάντησή τους έγινε μάλιστα σε συνέχεια των όσων είχε προσφάτως αναπτύξει ο βουλευτής της ΝΔ στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, στο πλαίσιο μίας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο κ. Νικολακόπουλος για να εξυπηρετηθούν συμπολίτες μας που βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να βλέπουν τις περιουσίες τους «στον αέρα…».

Ο κ. Νικολακόπουλος, απευθυνόμενος τόσο στον κ. Μαστρομανώλη όσο και στον διευθυντή του Γραφείου του, Αριστομένη Μπίνη, που συμμετείχε στην συζήτηση, επεσήμανε την καθυστέρηση που σημειώνεται για να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη διαδικασία και ζήτησε να υπάρξει η δυνατότητα της εξαγοράς έναντι ενός μικρού τιμήματος με συμβολικό χαρακτήρα της γης που έχουν και δραστηριοποιούνται, ώστε να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που προέκυψαν παράλληλα με τις καταγραφές του Κτηματολογίου.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: