Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Από αύριο 14 Ιουλίου η υποβολή ορθής επανάληψης δηλώσεων
ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Από αύριο 14 Ιουλίου η υποβολή ορθής επανάληψης δηλώσεων

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Από αύριο 14 Ιουλίου η υποβολή ορθής επανάληψης δηλώσεων

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996Οι προθεσμίες για τους μήνες Απρίλιο- Μάιο και για τον Ιούνιο

Από αύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α’ φάση)» και «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α’ φάση)-Ορθή Επανάληψη» για το μήνα Ιούλιο 2021.

Επιπλέον, από αύριο Τετάρτη έως και τις 16 Ιουλίου δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β’ φάση)» και «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β’ φάση)-Ορθή Επανάληψη» για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2021.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η υποβολή δηλώσεων αφορά σε εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β’ φάσης, καθώς και εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β’ φάσης.

Σημειώνεται πως, πριν υποβληθεί το έντυπο «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β’ φάση)-Ορθή Επανάληψη» για τους εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β’ φάσης, οι εργοδότες μπορούν να αναζητούν την τελευταία δήλωση για τη Β’ φάση και, επιλέγοντας το κουμπί «Διαχείριση», να ενημερώνονται για τους λόγους αποκλεισμού εργαζομένων από τις πληρωμές της Β’ φάσης.

Το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμο για υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων από αύριο 14/7/2021, μετά τις 18.00.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: