Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με νέα Περιφερειακή ηγεσία Π.Σ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με νέα Περιφερειακή ηγεσία Π.Σ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 ο Συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς και ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχο Βασίλειο Σολδάτο.

   Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Γιαννόπουλος τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι σήμερα, στην διαχείριση κρίσεων και έκτακτων περιστατικών. Εξήρε το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των Πυροσβεστικών Δυνάμεων σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την καθοριστικής σημασίας συνδρομή τους, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ενώ δεν παρέλειψε, τέλος, να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά την στήριξη της Π.Δ.Ε προς το Πυροσβεστικό Σώμα για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των υπηρεσιών, με στόχο την διευκόλυνση του έργου τους.

   Από την πλευρά τους, οι κ.κ Πουρναράς και Στεμπίλης ευχαρίστησαν τον κ. Γιαννόπουλο για την μέχρι τώρα συνεργασία που έχει αναπτύξει με το Π.Σ, για το επίπεδο και τα αποτελέσματα της οποίας ήταν ενήμεροι από τον κ. Σολδάτο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δέσμευση για συνέχισή της.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: