Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με τον νέο πρόεδρο ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με τον νέο πρόεδρο ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού

Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος με τον νέο πρόεδρο του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πηνειού – Αλφειού Αντώνη Γιαχαλή, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

   Ο κ. Γιαννόπουλος ευχήθηκε καλή θητεία στον ίδιο και στα υπόλοιπα νέα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού, καθώς και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, με τον κ. Γιαχαλή να τον ευχαριστεί από την πλευρά του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα του Οργανισμού, η διεκπεραίωση των οποίων θα συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του, επ’ ωφελεία των ΤΟΕΒ και κατ’ επέκταση των αγροτών – παραγωγών, ενώ από την “ατζέντα” της συνάντησης δεν έλειπαν θέματα που αφορούν συνολικά τη λειτουργία και συντήρηση των εγγειοβελτιωτικών έργων του ΓΟΕΒ στην Π.Ε Ηλείας. Τέλος, έγινε ένας σύντομος απολογισμός σχετικά με την «ανταπόκριση» των αποστραγγιστικών τάφρων, στην πολύωρη έντονη βροχόπτωση της περασμένης Δευτέρας, τις παρεμβάσεις που χρειάστηκε να γίνουν και τις προληπτικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

   Αξίζει  να σημειωθεί ότι, σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας επίκειται νέα συνάντηση συνεργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλο και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας, για τον προγραμματισμό δράσεων και εργασιών στον Οργανισμό και στο αρδευτικό δίκτυο.

   Με αφορμή τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε και δημόσια τον πρώην πρόεδρο του Οργανισμού, Τάσο Αλτάνη, για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στον ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού. 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: