Συνάντηση Αντωνακόπουλου-Λυμπέρη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση Αντωνακόπουλου-Λυμπέρη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό

Συνάντηση Αντωνακόπουλου-Λυμπέρη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό

Μέτωπο για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ηλεία

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι Δήμαρχοι Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Ήλιδας κ Γιάννης Λυμπέρης, με στόχο την ενδυνάμωση του μετώπου που σχηματίζεται για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ηλεία.

Οι δύο Δήμαρχοι έθεσαν το πλαίσιο δράσης στον Ποιμενάρχη, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα που μόλις ξεκινά. Όπως αναφέρθηκε, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την  επίτευξη συνάντησης με τον Πρωθυπουργό της χώρας, όπου θα ζητηθεί  να μην εξαιρεθούν από τα προσεχή μηχανογραφικά δελτία τα δύο Πανεπιστημιακά Τμήματα, Μουσειολογίας στον Πύργο και Γεωπονίας στην Αμαλιάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Λυμπέρης αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη : «Επισκεφτήκαμε τον Σεβασμιότατο και ζητήσαμε τη στήριξή του στο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ηλεία. Ο Σεβασμιότατος, όπως και πριν 20 χρόνια όταν και τότε διεκδικόυσαμε τα ΤΕΙ, είναι δίπλα μας και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα μας. Οι επαφές θα συνεχιστούν με τους Βουλευτές, προκειμένου να εκφραστεί στο ανώτατο Κυβερνητικό επίπεδο, η αδιαπραγμάτευτη βούλησή μας για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στο νομό μας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: