Συνάντηση Δημάρχων στην Πάτρα με την παρουσία του Διονύση Μπέλτσου από τον Πύργο.
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση Δημάρχων στην Πάτρα με την παρουσία του Διονύση Μπέλτσου από τον Πύργο.

Συνάντηση Δημάρχων στην Πάτρα με την παρουσία του Διονύση Μπέλτσου από τον Πύργο.

Στην Πάτρα στην «Συνάντηση Δημάρχων» που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Σπιράλ» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Πέτρου Ψωμά βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος.

Στη συνάντηση είχαν προσκληθεί Δήμαρχοι που ο καθένας είναι επιτυχημένος σε τομείς Διοίκησης του Δήμου του, φέρνοντας την τεχνογνωσία και το διαφορετικό μοντέλο που ο καθένας χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του για κάθε δράση που έχει να επιδείξει στον Δήμο του.

 Όλοι οι παρευρισκόμενοι φυσικά τόνισαν την αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων και των οργανισμών τους σε συνδυασμό με την αξιοποίηση προγραμμάτων, τεχνογνωσίας, του ιδιωτικού φορέα αλλά και στην κοινωνία των  πολιτών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα  στον ανθρώπινο παράγοντα γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα πρόγραμμα σε συνδυασμό με  το όραμα, τις κατάλληλες μεθόδους και πρακτικές .

Ο κ. Μπέλτσος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η γνωριμία των δύο ανδρών ξεκινά από το 2017 όταν ο Διονύσης Μπέλτσος ως Αντιδήμαρχος Πύργου είχε συναντηθεί με τον κ. Παπαστεργίου σε ημερίδα της ΚΕΔΕ στην Αθήνα. Η κοινή επαγγελματική τους ιδιότητα αποτελεί ένα διαβατήριο καλής συννενόησης και επικοινωνίας,έτσι ώστε να γίνονται κατανοητές οι καινούριες τεχνολογικές εξελίξεις που εφαρμόζονται στον Δήμο Τρικκαίων καθώς και σε άλλους προηγμένους Δήμους της χώρας.

Μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις της εποχής.

Μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους τόσο στα Τρίκαλα όσο και στον Πύργο, όπου θα συζητηθούν θέματα της καθημερινότητας των δημοτών και πως μπορούν με απλές πρακτικές να επιλυθούν.

Έξυπνη πόλη, ενεργειακές αναβαθμίσεις, καλές πρακτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο, αναπτυξιακές διαδικασίες, πράσινα σχέδια, έξυπνοι κάδοι ήταν μερικές μόνο από τις καλές πρακτικές και τα παραδείγματα που παρουσιάστηκαν στην «Συνάντηση Δημάρχων» .

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από τον  πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν οι Δήμαρχοι Βάρης -Βούλας – Βουλιαμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, Δωρίδως Γιώργος Καπεντζώνης, Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση, ενώ τους Δημάρχους Ελληνικού Αργυρούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Χανίων, Κοζάνης, Βέροιας και Καστοριάς εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Ελληνικού Αντώνης Αντωνόπουλος, η πρόεδρος  των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Δήμου Χανίων Αναστάσιος Αλόγλου, Ψηφιακής Μετάβασης & Νέων Τεχνολογιών Δήμου Κοζάνης Αναστάσιος Ραφαηλίδης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Επιχειρηματικότητας Δήμου Καστοριάς Σωκράτης Πέλκας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: