Συνάντηση εκπροσώπων Ιατρικού Συλλόγου με νέο Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση  εκπροσώπων Ιατρικού Συλλόγου με νέο Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας

Συνάντηση  εκπροσώπων Ιατρικού Συλλόγου με νέο Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας

Την Τετάρτη 2/11/2022  εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας επισκέφθηκαν  τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου ώστε να έχουν συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου  Ηλείας κ. Σπύρο Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρήστος Γιαννικούλης  και ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου  κ. Λεωνίδας Λεοναρδόπουλος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα κατά την οποία αντηλλάγησαν απόψεις πρωτίστως για τα ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας. Εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου τονίστηκε η ανάγκη στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό κρίσιμων τομέων του Γ.Ν. Ηλείας ενώ  διατυπώθηκε ξανά  η πάγια θέση του Ιατρικού Συλλόγου περί ένταξης  των μονάδων υγείας της Ηλείας σε καθεστώς αγόνου όπως και περί ανασυγκρότησης του υγειονομικού χάρτη της Ηλείας.  Ο κ. Διοικητής από την πλευρά του διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για αυτόν  η στελέχωση του Γ.Ν. Ηλείας, πρωτίστως της Παθολογικής Κλινικής.  Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή καθώς είναι αμοιβαία παραδεκτός  ο κρίσιμος ρόλος του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας γιατην υγεία στην περιοχή μας. 

Ο  Ιατρικός Σύλλογος, εκ του θεσμικού ρόλου του, παραμένει σε ετοιμότητα για συνεργασία, στα πλαίσια του εφικτού, με κάθε αρμόδιο φορέα με σκοπό την προαγωγή της δημόσια υγείας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: