Συνάντηση 'Ενωσης Αστυνομικών Ηλείας με κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ και κ.ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση ‘Ενωσης Αστυνομικών Ηλείας με κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ και κ.ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Συνάντηση ‘Ενωσης Αστυνομικών Ηλείας με κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ και κ.ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Την 06/06/2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας,αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον ταμία, συναντήθηκε με τον βοηθόΠεριφερειάρχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, με τον οποίοσυζητήθηκαν τρόποι εξεύρεσης κονδυλίων προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες τωναστυνομικών υπηρεσιών του νομού σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ένεκα της οικονομικής κρίσης πουβιώνει η χώρα η έγκριση κονδυλίων προς κάλυψη αναγκών του προσωπικού δεν μπορεί να επιτευχθεί σεεύλογο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να καλύπτουν βασικές ανάγκες τους με ιδίαέξοδα.

Ο κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων , μας ενημέρωσε ότι θακαταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοθεί λύση σε ορισμένες εξ’ αυτών.

Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία του Δ.Σ συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό ΑστυνομικόΔιευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο κ.ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Απόστολο με τον οποίο συζητήθηκαν τααποτελέσματα της πρόσφατης συνάντησης της Ενώσεως μας με τον Αρχηγό του σώματος Αντιστράτηγοκ.ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, ενώ επιπλέον του τέθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία τωναστυνομικών υπηρεσιών του νομού

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: