Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χ. Μπονάνου με εκπροσώπους του ΙΟΑΣ «Π. Μυλωνάς»

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χ. Μπονάνου με εκπροσώπους του ΙΟΑΣ «Π. Μυλωνάς»


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2013,  με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και συγκεκριμένα με την πρόεδρο, Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, την υπεύθυνη Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας, Αφροδίτη Γκαμπούρη και την υπεύθυνη Ποιότητας, Μαρία Νιωτάκη.

Στη συνάντηση, ο κ. Μπονάνος εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για συμμετοχή και συνεργασία στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει το Ινστιτούτο για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Επίσης, εξήρε το έργο του Ινστιτούτου και συνεχάρη την πρόεδρο για την πολύχρονη προσφορά της στα θέματα οδικής ασφάλειας.

«Η οδική ασφάλεια και η πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν θέματα μείζονος σημασία για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, με ιδιαίτερη χαρά θα συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία και φέτος, υλοποιώντας για δεύτερη χρονιά εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας στα σχολεία, ενώ θα επεκτείνουμε τη συνεργασία και με περισσότερες δράσεις» ανέφερεο κ. Μπονάνος.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: