Συναυλία Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συναυλία Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναυλία Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού

*Συμμετέχουν, Σοφία Βόσσου, Μανώλης Καραντίνης, Χριστιάννα Γαλιάτσου, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιάννης Σταματογιάννης, Μαρίνα Τσοκάνη, Γιώργος Αδαμόπουλος

*Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και δώρα

για τα παιδιά του Συλλόγου

   Αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα είναι η συναυλία που  θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, στις 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο «Απόλλων» του Πύργου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

   Η συμμετοχή όλων μας, για την ενίσχυση πρωτοβουλιών, συλλόγων, οργανισμών και δομών, που στόχο έχουν τη στήριξη των παιδιών και των αδύναμων συνανθρώπων μας, αυτή την εορταστική περίοδο του χρόνου, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Κι αυτό γιατί, τις ημέρες που διανύουμε, τα συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο περισσεύουν, και όλοι  μας – ο καθένας με τον δικό του τρόπο, από το δικό του μετερίζι, με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις του – προσπαθούμε να τα εκφράσουμε και να τα μετουσιώσουμε σε πράξη. Οι διοργανωτές αυτής της συναυλίας, αποφάσισαν να το κάνουν τραγουδώντας, μαζί με το κοινό της Ηλείας, που επιθυμεί να στηρίξει τη λειτουργία και δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

   Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει  παλιά  – και νέα –  αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, που θα ερμηνεύσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Σοφία Βόσσου, ο Μανώλης Καραντίνης, η Χριστιάννα Γαλιάτσου, ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, ο Γιάννης Σταματογιάννης, η Μαρίνα Τσοκάνη και ο Γιώργος Αδαμόπουλος, σε καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση του Γιάννη Τζουανόπουλου.

  Την πρωτοβουλία στηρίζει και ο Δήμος Πύργου, ο οποίος παραχώρησε δωρεάν το θέατρο για την διεξαγωγή της συναυλίας.

Τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά

   Αντί εισιτηρίου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, δώρα ή παιχνίδια, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών και των Σπιτιών Φιλοξενίας και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που λειτουργούν στον Πύργο, στη Βροχίτσα και στην Κυλλήνη.

Διάθεση προσκλήσεων

   Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις δωρεάν εισόδου, στο Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ (Ερμού 3, Πύργος).

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: