Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Συνεργασία ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού με ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Συνεργασία ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού με ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Την βόρεια αρδευτική ζώνη της Ηλείας επιθεώρησε ο νέος πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού Τάσος Αλτάνης στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστο Παλαιολόγο ενημερώθηκε για τις εργασίες καθαρισμού  που εκτελούνται  στις αποστραγγιστικές τάφρους και τις διώρυγες  καθώς και για προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Ο κ Αλτάνης επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί οργανισμοί από τους οποίους ζήτησε αγαστή συνεργασία: « Βρίσκομαι με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ Χρήστο Παλαιολόγο σε σημεία που γίνονται εργασίες καθαρισμού. Είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία για να δίνουμε λύσεις.»

Από την πλευρά του ο κ Παλαιολόγος αφού ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο πρόεδρο τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: « Είμαι αισιόδοξος  ότι με τη νέα διοίκηση του ΓΟΕΒ θα δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: