Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνεργασία των δύο μεγαλύτερων Εμπορικών Συλλόγων στην Ηλεία
Συνεργασία των δύο μεγαλύτερων Εμπορικών Συλλόγων στην Ηλεία

Συνεργασία των δύο μεγαλύτερων Εμπορικών Συλλόγων στην Ηλεία

Τις κοινές δράσεις που θα έχουν στόχο την ανάπτυξη των δυο μεγάλων τοπικών αγορών του νομού και παράλληλα την αρχή μιας συνεργασίας, συζήτησαν χθες κατα την διάρκεια συνάντησης τους στο Συνεδριακό της Σοχιάς στην Αμαλιάδα, οι διοικήσεις των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Φώτης Νικολόπουλος, τόνισε πως είναι η πρώτη κοινή συνάντηση των συλλόγων και υποστήριξε πως αποτελεί την αρχή μιας συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πόλεις και των συλλόγων της.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης ευχαρίστησε το σύλλογο της Αμαλιάδας για τη φιλοξενία και εξέφρασε την ελπίδα πως η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει και τις δυο πόλεις αλλά και το νομό, διότι η «κόντρα» που υπήρχε μέχρι τώρα από άλλους παράγοντες δεν ευνόησε το νομό και τον πήγε πίσω.

Πρόσθεσε δε πως τα προβλήματα είναι ίδια παντού, ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να ψωνίσει, υπάρχει φυγή καταναλωτών στους όμορους νομούς και τόνισε πως όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με συνεργασία και εύρεση των καταλληλότερων λύσεων. Κλείνοντας, υπογράμμισε πως στόχος τους είναι η συνεργασία να είναι μακροπρόθεσμη και συνεχής αφού δεν τους χωρίζει τίποτα, ενώ εκτίμησε πως με τις δυο δράσεις που συζητήθηκαν θα έρθουν πιο κοντά οι επαγγελματίες.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: