Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Οι  τρόποι συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και της  Γ΄ Κυνηγετικής  Ομοσπονδίας  Πελοποννήσου συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στην Πάτρα, μεταξύ  του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου και του προέδρου της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Γραμματσούλια

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα και το φυσικό περιβάλλον στην περιοχή μας. 

Είχε προηγηθεί ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη   για όλα τα ανοιχτά θέματα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες  όπως η προστασία του περιβάλλοντος και  η ανάδειξη του ρόλου της Θηροφυλακής  «ασπίδα»  σε όλες τις περιπτώσεις λαθροθηρίας.

Ειδική αναφορά κατά την συνάντηση έγινε στα  μέτρα κατά της πανδημίας  που απομακρύνουν τους κυνηγούς από την κυνηγετική δραστηριότητα, ενώ εκφράστηκε η πλήρης αντίθεση της Ομοσπονδίας σε οποιαδήποτε νομοθετική κίνηση για την υποχρεωτική στείρωση των κατοικίδιων ζώων. 

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε: «Δέχθηκα στο γραφείο μου τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Κάναμε μια συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους  κυνηγούς, στους οποίους θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αναπτύσσουν δράσεις μέσω των οποίων  προσφέρουν στο περιβάλλον. Θα αναπτύξουμε ισχυρό  πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που τους απασχολούν».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Γ΄ Κυνηγετικής  Ομοσπονδίας  Πελοποννήσου Παναγιώτης Γραμματσούλιας επεσήμανε: «Είναι σημαντικό για την Ομοσπονδία  το γεγονός ότι  ο κ. Βασιλόπουλος αποδείχθηκε γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τους κυνηγούς, οι οποίοι αποτελούμε την μεγαλύτερη πληθυσμιακά κοινωνική ομάδα στην χώρα μας. Αποφασίσαμε να έχουμε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν».  

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: