Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Συντριπτική η συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών στην εστίαση στην χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση
Συντριπτική η συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών στην εστίαση στην χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση: «Νέκρωσε» η αγορά της Ηλείας - Πρώτη Καθημερινή Εφημερίδα

Συντριπτική η συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών στην εστίαση στην χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996

«Νέκρωσε» η αγορά της Ηλείας

 

«Νέκρωσε» χθες η αγορά της Ηλείας, καθώς στην συντριπτικής τους πλειοψηφία, οι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης αλλά και του εμπορίου επέλεξαν να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα τους, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση.

 

 

.λίας Ξανθούλης – πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Μαζευτήκαμε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας, στην αστυνόμευση στα καταστήματά μας. Δεν είναι δυνατό στα ίδια μας τα μαγαζιά να είμαστε χωροφύλακες. Δεν είναι δυνατόν να αποκλείουμε πελάτες από τα καταστήματά μας, αυτή την εποχή που μετά από δύο χρόνια έχουμε κρατήσει τα καταστήματά μας, ένα χρόνο κλειστά. Με τόσους περιορισμούς δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Δεν είναι δυνατό να μπαίνουν τέτοια πρόστιμα, να κλείνουμε τα καταστήματά μας. Όπως ήδη έχουν πει, ο ιός δεν μεταδίδεται στα καταστήματά μας γιατί έχουν πολύ λίγους πελάτες. Πρέπει  να αφήνουμε κάποια ελεύθερα. Για πρώτη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπορικούς συλλόγους που μας άκουσαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα μας και διατρανώνουμε όλοι μαζί όλοι μαζί τη φωνή μας. Ας είναι μία αρχή για να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.

 

 

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: