Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σήμερα σε Βάρδα και Πύργο ο Νίκος Παππάς
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σήμερα σε Βάρδα και Πύργο ο Νίκος Παππάς - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σήμερα σε Βάρδα και Πύργο ο Νίκος Παππάς

Από νωρίς θα βρεθεί σήμερα στην Ηλεία ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Παππάς, όπου θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το δημαρχείο στην περιοχή της Βάρδας για ενημέρωση όσον αφορά τα αγροτικά ζητήματα και το απόγευμα θα βρεθεί στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.
Ειδικότερα, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ο κεντρικός ομιλητής Νίκος Παππάς θα παρουσιάσει τις θέσεις, τις Εθνικές Προτεραιότητες και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Οικονομία, Δίκαιη Κοινωνία. Θα παρέμβει ο Διονύσης Καλαματιανός, Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη. Το παρών αναμένεται να δώσουν πρώην Βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ο Συντονιστής και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και στελέχη του κόμματος.

Εκτός της Κεντρικής Πολιτικής Εκδήλωσης, ο Νίκος Παππάς νωρίτερα το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον κ. Καλαματιανό και στελέχη του κόμματος, στις 13:30, θα έχει συνάντηση με παραγωγούς, στη Βάρδα, στο κτήριο του Δημαρχείου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: