Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β.Γιαννόπουλου, με διοικήσεις ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β.Γιαννόπουλου, με διοικήσεις ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β.Γιαννόπουλου, με διοικήσεις ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ

   Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων και η εξέταση λύσεων προς επίλυσή τους, προς όφελος των αγροτών, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, με εκπροσώπους των Διοικήσεων του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού και των ΤΟΕΒ της Ηλείας, σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στο Διοικητήριο του Πύργου.

   Οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των ΤΟΕΒ Β΄ Πύργου, Αμαλιάδας, Μυρτουντίων, Γαστούνης, Πελοπίου και Επιταλίου, παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, μεταφέροντας ταυτόχρονα την αγωνία των αγροτών – μελών τους, οι καλλιέργειες των οποίων εξαρτώνται από την καλή λειτουργία των εγγειοβελτιωτικών έργων. Τα προβλήματα του πεπαλαιωμένου δικτύου, το εύρος των οικονομικών οφειλών και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν εν μέσω καλλιεργητικής περιόδου, ήταν στην ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν, σ’ έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης. Ζητήματα για τα οποία τοποθετήθηκαν επίσης, ο πρόεδρος Αντώνης Γιαχαλής και τα μέλη του Δ.Σ ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού.   

   Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος, αφού ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του δικτύου, την ενεργειακή αναβάθμιση και τη ρύθμιση του μεγάλου ζητήματος ηλεκτροδότησης των ΤΟΕΒ, άκουσε με προσοχή όλες τις απόψεις ενώ τοποθετήθηκε και απάντησε σε κάθε μια από αυτές. Μάλιστα, όπως ο ίδιος τόνισε, κλείνοντας την σύσκεψη, κοινή επιθυμία όλων είναι – και πρέπει να είναι – η καλή λειτουργία του δικτύου και των οργανισμών επ’ ωφελεία των αγροτών και των καλλιεργειών τους.  Τέλος, τους κάλεσε όλους να συνεργαστούν αρμονικά, προκειμένου να βρεθούν και να εφαρμοστούν οι ενδεδειγμένες λύσεις στα όποια προβλήματα, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: