Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σύσκεψη για τις νέες φρεγάτες στο Μαξίμου: Τι συζητήθηκε – Ποιες προτάσεις αξιολογούνται

Σύσκεψη για τις νέες φρεγάτες στο Μαξίμου: Τι συζητήθηκε – Ποιες προτάσεις αξιολογούνται


Για την αξιολόγηση των προτάσεων που έχουν υποβληθεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως προς την ενίσχυσή του με τέσσερις νέες φρεγάτες ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε δεκτή η εισήγηση να εξεταστούν οι περαιτέρω δυνατότητες αξιολόγησης προμήθειας φρεγατών από τις χώρες που παρατίθενται ακολούθως κατ’ αλφαβητική σειρά: Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιταλία, Ολλανδία.

«Μαύρη» 20ετία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό έλαβαν μέρος ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, ο γενικός διευθυντής ΓΔΑΕΕ Αριστείδης Αλεξόπουλος, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Θάνος Ντόκος και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόριος Δημητριάδης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επρόκειτο για εσωτερική σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας δεν επρόκειτο να ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα των φρεγατών.

Κραυγή απελπισίας στο Πανεπιστήμιο: «Αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι αντέγραφαν»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΑ ΝΕΑ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: