Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή Πηνειού στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων

Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή Πηνειού στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων

Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική Αρχή Πηνειού στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος παρέστη στους αγιασμούς του Γυμνασίου-Λυκείου Γαστούνης, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης (στεγάζεται προσωρινά στα Καβάσιλα), του Γυμνασίου-Λυκείου Βαρθολομιού και του Μουσικού Σχολείου Ηλείας.
Ο Δήμαρχος Πηνειού ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πρόοδο και τόνισε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε αίτημα που αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Την Δημοτική Αρχή Πηνειού εκπροσώπησαν επίσης στα σχολεία του Δήμου:
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο Ρουπακίου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού κ. Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος στο Γυμνάσιο Τραγανού.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Σπύρος Βασιλείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης, στο Γυμνάσιο Τραγανού και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης (στεγάζεται προσωρινά στα Καβάσιλα).
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Κολοκατίνης στον Παιδικό Σταθμό Γαστούνης.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας στο 1ο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βαρθολομιού.
Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Παναγούλιας στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαστούνης και Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων.
Ο Αντιδήμαρχος-Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πρωτογενούς Τομέα κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού, στο 2ο Δημοτικό Βαρθολομιού, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού και στο Μουσικό Σχολείο Ηλείας.
Ο Αντιδήμαρχος-Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Νίκος Γεωργόπουλος στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Τραγανού.
Επίσης, παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: