Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τ.Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος Πύργου: Τέλος στους συστηματικούς «επαγγελματίες» κακοπληρωτές προς την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης (BINTEO)

Τ.Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος Πύργου: Τέλος στους συστηματικούς «επαγγελματίες» κακοπληρωτές προς την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης (BINTEO)

Δήμος Πύργου: Δηλώσεις Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου για τη ΔΕΥΑΠ- Τέλος στους συστηματικούς «επαγγελματίες» κακοπληρωτές προς την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης.

Παρόντων της πρόεδρου της ΔΕΥΑΠ Ρούλας Αλικάκη – Τζανέτου, του αντιπρόεδρου Γιώργου Καραστέργιου και του Διευθυντή Νίκου Καλαμπρέζου, ο Τάκης Αντωνακόπουλος τόνισε ότι το επόμενο βήμα –αν οι κακοπληρωτές δεν συμμορφωθούν και αυτή τη φορά- θα είναι η δημοσιοποίηση των οφειλετών που  θα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγει η ΔΕΥΑΠ…

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος Πύργου, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε πολυκατοικίες της πόλης (διψήφιος αριθμός περιπτώσεων), όπου ενοικιαστές επιλέγουν να μην πληρώνουν επί σειρά ετών δημιουργώντας εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της ΔΕΥΑΠ…

«Μετά από συνάντηση που είχαμε με διαχειριστές πολυκατοικιών της πόλης επισημάνεται το πρόβλημα που έχει να κάνει με την καθυστέρηση πληρωμής του κόστους του πόσιμου ύδατος που οξύνεται και οδηγεί σε διέξοδο την ΔΕΥΑΠ.

Έχουν εξαντληθεί όλα τα μέτρα καλή θέλησης. Έχουμε στο οπλοστάσιο μας πειθαρχικά μέτρα αλλά θέλουμε να εξαντλήσουμε την καλή πίστη και τη συνεργασία μεταξύ πολιτών, ενοικιαστών, διαχειριστών και δήμου. Είναι αντικοινωνική συμπεριφορά για κάποιους να μην πληρώνουν. Υπάρχουν πολίτες που συνειδητά και συστηματικά δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: