Τα ΗΛΕΙΑΚΑ ΝΕΑ και το Radio Ilia ανάμεσα στα μεγαλύτερα site της Ελλάδας και στα κορυφαία της Ηλείας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Τα ΗΛΕΙΑΚΑ ΝΕΑ και το Radio Ilia ανάμεσα στα μεγαλύτερα site της Ελλάδας και στα κορυφαία της Ηλείας

Τα ΗΛΕΙΑΚΑ ΝΕΑ και το Radio Ilia ανάμεσα στα μεγαλύτερα site της Ελλάδας και στα κορυφαία της Ηλείας

Το iliakanea σταθερά στα μεγαλύτερα site της Ελλάδας.Δυναμικό ξεκίνημα για το Radio Ilia!

Συνεχίζει την αλματώδη άνοδο του τοiliakanea.gr, το ενημερωτικό site του ομίλου της Domino Media, που με το πλούσιο περιεχόμενο του κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επισκεπτών.

Το iliakanea βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα χίλια μεγαλύτερα site της Ελλάδας και στα κορυφαία της Ηλείας, σύμφωνα με το alexa.com – θυγατρική τς κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο της AMAZON

Πιο συγκεκριμένα το iliakanea.gr βρίσκεται σταθερά στις θέσεις 790-890 και η δυναμική που αναπτύσσει,σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών του προμηνύει ακόμα καλύτερες θέσεις μελλοντικά!

Φρέσκο, πλουραλιστικό, ανανεωμένο, πλήρες, με όλες τις μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας … το ενημερωτικό site του Domino Media Group, το iliakanea.gr, αποκτά σταθερά όλο και περισσότερους τακτικούς αναγνώστες που τον εμπιστεύονται.

Με πληροφορίες και εικόνες από τα γεγονότα, την στιγμή που συμβαίνουν, με χρήσιμες οδηγίες και λεπτομέρειες για όσα μας «καίνε», με την πιο σημαντική επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τις διεθνείς εξελίξεις, με τις τελευταίες ειδήσεις για την Υγεία και τις επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις, με τα πιο καυτά νέα από τον χώρο των Τεχνών και της showbiz, με παράξενες και ασυνήθιστες εικόνες από όλον τον πλανήτη το iliakanea.gr αποτελεί την πρώτη επιλογή ενημέρωσης για όλο και περισσότερους επισκέπτες.


Πλούσιο, περιεχόμενο με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, αφιερώματα και μοναδικές συνεντεύξεις… Χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς, ζώδια, συνταγές και μαγειρική, πρόγνωση καιρού, διαγωνισμοί και δώρα, επικαιρότητα, ειδήσεις και αναλύσεις, συνεχής ενημέρωση.

Συνεχής ενημέρωση, για όσα γίνονται στην Ηλεία,την Ελλάδα και τον κόσμο, με την «σφραγίδα» και την εγκυρότητα των συνεργαζόμενων ιστοσελίδων και δημοσιογράφων του Domino Media Group μέσω και του iliakanea.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: