ΠΥΡΓΟΣ - "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ"
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΥΡΓΟΣ – “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ”

ΠΥΡΓΟΣ – “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ”

Οι αίθουσες του 1ου ορόφου (σύνολο 5 αίθουσες & 1 η αίθουσα πληροφορικής) κρίθηκαν ακατάλληλες λόγω πλημμυρικών φαινομένων που προκαλούνται από την ανεπαρκή στεγάνωση της ταράτσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς,Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13/03/2022 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με ΘΕΜΑΤΑ:

1.ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ 1ου ΟΡΟΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Δ.Σ.(ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ) & ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2.ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΛΥΟΜΕΝΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Δ.Σ.(ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ)

3.ΛΟΙΠΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ.

4.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ”.

Σχετικά με το 1ο ΘΕΜΑΜε απόφαση Διευθυντή και την απόλυτη υποστήριξη του Δ.Σ. του Συλλόγου, από την Τρίτη 08.03.2022 έχει ανασταλεί η διά ζώσης εκπαίδευση των τμημάτων που βρίσκονται στις αίθουσες του 1ου ορόφου (σύνολο 5 αίθουσες & 1 η αίθουσα πληροφορικής) καθώς κρίθηκαν ακατάλληλες λόγω πλημμυρικών φαινομένων που προκαλούνται από την ανεπαρκή στεγάνωση της ταράτσας. Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό προϋπήρχε με σοβάδες να πέφτουν κατά τακτά διαστήματα αλλά παρά τα αιτήματα των διευθυντών αλλά και του Συλλόγου ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν οι αρμόδιοι στο να φτιαχτεί σωστά η μόνωση στην ταράτσα. Σε κάθε βροχόπτωση υπάρχουν μόνιμα 2 ή και 3 κουβάδες που συλλέγουν τα νερά που στάζουν ενώ τα φαινόμενα σοβαρής διάβρωσης σε ταβάνια και τοίχους είναι ορατά δίχως να μας εξασφαλίζει κανείς τι θα μας επιφυλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ως εκ τούτου και επειδή όλο αυτό το διάστημα μας εμπαίζουν δίχως να μας δίνει κανείς ΒΕΒΑΙΩΣΗ για την ασφάλεια των παιδιών μας σε αυτές τις τάξεις ΖΗΤΑΜΕ την άμεσα έναρξη εργασιών από τον εργολάβοτου έργου και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους αρμόδιους του Δήμου να μας βρουν αίθουσες ασφαλείς έως ότου ολοκληρωθούν ΟΡΙΣΤΙΚΑ και στο ΣΥΝΟΛΟ οι εργασίες αποκατάστασης στην ταράτσα. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στην ασφαλή δια ζώσης εκπαίδευση και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε μάρτυρες ούτε θεατές όπως οι γονείς των μαθητών του 4ου Δ.Σχολείου Πυλαίας που κατέρρευσε η οροφή με τη δασκάλα να σώζει τα παιδιά την τελευταία στιγμή. ΟΥΤΕ η τηλεκπαίδευση είναι λύση τη στιγμή που τα τελευταία 2 χρόνια τα παιδιά μας έχουν περάσει δεκάδες ώρες τηλεκπαίδευσης λόγω της πανδημίας.Σχετικά με το 2ο ΘΕΜΑΓια το προαύλιο των λυομένων γίνεται ήδη από τον 09/2020 μία τιτάνια προσπάθεια από γονείς και το Δ.Σ. του Συλλόγου για να στρωθεί με υλικό κατάλληλο για την ασφάλεια των παιδιών. Από τότε ακούμε μόνο ”ΘΑ”, με ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που κανείς δεν τηρεί και μία όψη προαυλίου άκρως ακατάλληλη για τα παιδιά μας, το οποίο τους χειμερινούς μήνες μετατρέπεται σε μία λίμνη λάσπης .”ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!Στη Γενική Συνέλευση θα προσκαλεστούν και όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου, οι οποίοι είναι ενήμεροι για την όλη κατάσταση και μέχρι σήμερα κανένα συνεργείο δεν μπήκε ,καμία εργασία δεν έγινε. Κάθε φορά μόνο προχειρότητες και προσωρινές λύσεις!Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: