Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Τα παραλειπόμενα των εκλογών…

Τα παραλειπόμενα των εκλογών…

03/06/2019

Μικρές, άλλες αστείες, άλλες σοβαρές, λεπτομέρειες των εκλογών που πέρασαν και αποτελούν σήμερα αντικείμενα συζήτησης στις παρέες και στα πηγαδάκια!

  • Ο Γιάννης Λέντζας, ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, έλαβε στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής…. 6.666 ψήφους! Αυτό πια και αν ήταν σύμπτωση…!!!
  • Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οι τέσσερις από τους επτά δημάρχους της Ηλείας, είναι γιατροί. Ο λόγος φυσικά για τον δήμαρχο Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλο, τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και τον δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο! Τουλάχιστον από γιατρούς είμαστε καλυμμένοι!!!
  • Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος εκλέχτηκε για… 6 συνεχόμενη φορά και πιστεύω ότι πρέπει να ψάξουμε πανελλαδικά, γιατί μάλλον μπορεί να μπαίνει και στο βιβλίο Γκίνες… Και φυσικά ακολουθεί ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος εκλέχτηκε για 5 φορά!
  • Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου σπάει όλα τα ρεκόρ, αφού κατάφεραν να μπουν… 9 συνολικά παρατάξεις! Αξιοσημείωτο δε, το οποίο διασφαλίζει και τη δημοκρατικότητα του θεσμού, είναι ότι η παράταξη του δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου έχει μόλις 9 έδρες, όταν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μαζί έχουν 24 έδρες!
  • Και όμως… η καταμέτρηση των σταυρών έβγαλε στην πεδινή Ηλεία υποψήφια να παίρνει… 0 ψήφους, αλλά και υποψήφιο που πήρε… μόνο τον δικό του!

Και φυσικά το καλοπροαίρετο «κουτσομπολιό» θα συνεχιστεί, όταν μάθουμε και άλλα από αυτά που συζητιούνται στις παρέες!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πύργος: Τροχαίο ατύχημα στα φανάρια της Φιλοθέης

Ανδρίτσαινα : Έφυγε ο τροχός από περιπολικό

ilianews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: