Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θα αποζημιωθούν και οι μη εγγεγραμμένοι πυρόπληκτοι παραγωγοί λόγω …«Κοπέρνικου»
Θα αποζημιωθούν και οι μη εγγεγραμμένοι πυρόπληκτοι παραγωγοί λόγω ...«Κοπέρνικου» | Ειδήσεις

Θα αποζημιωθούν και οι μη εγγεγραμμένοι πυρόπληκτοι παραγωγοί λόγω …«Κοπέρνικου»


Τρίτη δόση αποζημιώσεων και μάλιστα πιθανώς εντός του μηνός Μαρτίου για τους μη καταγεγραμμένους παραγωγούς οι οποίοι επλήγησαν από τις φωτιές τον Αύγουστο του 2021.

Η τρίτη δόση αναμένεται να δοθεί σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, προς τη βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Τα μαντάτα είναι ευχάριστα για τους 220 παραγωγούς τους οποίους «πρόδωσε» η τεχνολογία, με τον δορυφόρο «Κοπέρνικο» να τους παρακάμπτει. Η… ελληνική γραφειοκρατία έρχεται να αντικαταστήσει την τεχνολογία ανοίγοντας το δρόμο, ώστε να δουν χρήματα στην τσέπη τους και οι «ξεχασμένοι» καλλιεργητές από τις περιοχές της Βαρβάσαινας, του Λαμπετίου και του Κολυρίου.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ξεκαθάρισε ότι οι πληγέντες απ’ τις φωτιές του 2021 θα αποζημιωθούν με βάση τις καταστάσεις των κλιμακίων του ΕΛΓΑ. Ο αποκλεισμός τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενεργοποιώντας την προηγούμενη εβδομάδα τα αντανακλαστικά του Επιμελητηρίου Ηλείας, το οποίο ζήτησε από υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ΕΛΓΑ να αποκαταστήσουν το… λάθος του «Κοπέρνικου».

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: