Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Θα σας κόψω τα συμβόλαια – News.gr
Θα σας κόψω τα συμβόλαια – News.gr

Θα σας κόψω τα συμβόλαια – News.gr«Δεν είχατε τα @@ να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε τη Δευτέρα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και μίλησε στους παίκτες της ομάδας με σκληρή γλώσσα, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είπε στους παίκτες:

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη. Από τον κόσμο και από τη διοίκηση. Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Ήδη έχετε δυο εκτός προγράμματος ήττες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο αυτό που έγινε! Να καταλάβετε που παίζετε! Τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε προς συγκεκριμένους παίκτες: «Ξέρω που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε! Έτσι και μάθω σε μέρα εκτός ρεπό είστε έξω, θα σας κόψω τα συμβόλαια. Αν χάσετε ξανά εκτός προγράμματος, θα σπάσω συμβόλαια. Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι. Στις ήττες εξαφανίζεστε. Ο Καλάθης δίνει το 300% και τα περιμένετε όλα από αυτόν. Ντροπή σας».

Λίγο αργότερα οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: