Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θάνατος Ιριδας: Σήμερα καταθέτει η Τσιόλα – Προς νέα απολογία η Πισπιρίγκου;
Θάνατος Ιριδας: Σήμερα καταθέτει η Τσιόλα - Προς νέα απολογία η Πισπιρίγκου; | Ειδήσεις

Θάνατος Ιριδας: Σήμερα καταθέτει η Τσιόλα – Προς νέα απολογία η Πισπιρίγκου;


Εισαγγελέας και ανακρίτρια Αθηνών προφυλάκισαν την Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των κοριτσιών της, Μαλένας και Ιριδας, όμως η δικαστική διαδικασία είναι «ανοικτή» ακόμη, γεγονός που συζητείται ποικιλοτρόπως σε νομικούς κύκλους.

Οπως πρώτη αποκάλυψε η στήλη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου έστειλε κλήσεις για να καταθέσουν επιστήμονες που εμπλέκονται στην υπόθεση, προφανώς μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης, αλλά και το απολογητικό υπόμνημα των 125 σελίδων, το οποίο κατέθεσε η κατηγορούμενη, διά του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή 20/01/2023 θα δώσει πρόσθετη κατάθεση η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή της 6μηνς Ιριδας. Είναι άγνωστο αν δώσει κατάθεση κατ’ αντιπαράσταση με άλλους ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους, κάτι πάντως που εκτιμάται ότι είναι επιβεβλημένο να συμβεί, ώστε να φωτισθούν όλες οι πτυχές και οι συνθήκες του θανάτου του 6 βρέφους. Εφόσον προκύψουν κρίσιμα στοιχεία από νέες καταθέσεις, θα κληθεί πάλι για απολογία η προφυλακισμένη μητέρα.

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: