Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εβδομάδα εξελίξεων με πιθανές συλλήψεις
Πάτρα: Ο θάνατος της μικρής Ίριδας και το σήμα του ΕΚΑΒ – Νέα στοιχεία στο φως

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εβδομάδα εξελίξεων με πιθανές συλλήψειςΑναμένονται οι καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων

Κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα για να ξετυλιχθεί τελικά το κουβάρι με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. H επιτροπή των ιατροδικαστών αναμένεται να παραδώσει στην Ασφάλεια το πόρισμα θανάτου του πρώτου παιδιού, της Μαλένας. Οι δύο θάνατοι, της Μαλένας και της Ίριδας, φέρεται να έχουν σαν αιτία θανάτου την ασφυξία.

Η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, που απεβίωσε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο τουλάχιστον των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, εφόσον έχουν πλέον ολοκληρωθεί και αυτά τα στάδια των τοξικολογικών εξετάσεων. Θα ακολουθήσει το τελικό στάδιο των ερευνών, το οποίο αφορά στις κλήσεις για κατάθεση από όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών των τριών κοριτσιών.

Η μυστηριώδης βραδυκαρδία

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γιατροί που παρακολουθούσαν τη Τζωρτζίνα όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν είχαν καταγράψει ποτέ πτωτική πορεία στους καρδιακούς παλμούς του κοριτσιού.

«Ποτέ δεν παρουσίαζε αυτή την εικόνα, αυτή την καθοδική πορεία, τη βραδυκαρδία και ξαφνική ταχυκαρδία», ανέφεραν γιατροί, συμπληρώνοντας πως «οι σχετικές καταγραφές ήταν ευθεία γραμμή με πρόσκαιρες καμπυλώσεις».

Παράλληλα, τονίζουν ότι ούτε στον ύπνο, ούτε στην εγκεφαλοπάθεια, από την οποία έπασχε το παιδί, θα μπορούσε να οφείλεται η εικόνα που παρουσίασε το μόνιτορ.

 

«Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή (18/3) μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Μετά την προβολή ενός βίντεο είπε: «Φαίνεται ότι κάτι βρίσκεται από τους ειδικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί “ακούνε” τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται… Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ, δεν με βαστούν τα πόδια μου».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: