Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Θεατρική ομάδα -Αποχρώσεις Αμαλιαδας: Αναβολή για τις προκαθορισμένες παραστάσεις

Θεατρική ομάδα -Αποχρώσεις Αμαλιαδας: Αναβολή για τις προκαθορισμένες παραστάσεις

Μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας ότι τα κρούσματα του κορονοϊού (COVID-19) είναι σε ανησυχητικά επίπεδα στην χώρα μας λαμβάνοντας υπόψιν την υγεία όλων σας και όλων μας αποφασίσαμε με λύπη μας να αναβάλουμε τις προκαθορισμένες παραστάσεις μας για φέτος (Σεπτέμβριο -Οκτώβριο -Νοέμβριο ) καθώς προέχει για όλους μας η υγεία σας .

Είναι αδύνατον να προχωρήσουμε σε πρόβες και παραστάσεις με τις παρούσες συνθήκες γνωρίζοντας ότι ακόμα και τώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο πολιτισμού για τα κλειστά θέατρα.

Αυτή η απόφαση μας στεναχωρεί ιδιαίτερα καθώς είχαμε ετοιμάσει για εσάς 3 θεατρικά έργα τα οποία δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι.Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου αναβάλουμε παράσταση μας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε τον Ιανουάριο του 2021 να έχουμε καλά νέα για όλους μας και να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τις παραστάσεις μας για αργότερα μέσα στο έτος .

•Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού ‘Στη Σκηνή’•Θεατρική Ομάδα Αποχρώσεις Είναι μεγάλη μου η λύπη που πρέπει να ανακοινώσω ότι αναβάλουμε τις παραστάσεις μας πριν καλά καλά ανακοινώσουμε τα έργα μας .Είναι μεγάλη μου η λύπη γιατί όλοι μας δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι για αυτό .

Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά (30)! της ομάδας που κουράστηκαν για αυτόΈνα ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου που μόχθησαν για τα έργα αυτά και με εμπιστεύτηκαν .

Ένα ευχαριστώ στους χορηγούς που ειδικά φέτος με όλα όσα περνάμε μας βοήθησαν για ακόμα μια χρόνια ! Και ένα ευχαριστώ σε εσάς όλους που είστε η πηγή της δύναμης μας όλα αυτά χρόνια .

Εμείς δεν τα παρατάμε.Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μην χαθεί αυτή η θεατρική χρόνια (Σεπτέμβριος 2020-Ιούνιος 2021 ) και να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τα έργα που έχουμε ετοιμάσει !

Ευχόμαστε σε όλες τις θεατρικές ομάδες του τόπου να καταφέρουν να ανεβάσουν τα έργα τους φέτος χωρίς προβλήματα και να είμαστε κι εμείς αρωγοί μαζί τους στα επόμενα βήματα τους !

Θεόδωρος Δανίκας •Σκηνοθέτης Θ.Ο Αποχρώσεις

•Πρόεδρος Συλλόγου Θεάτρου και Πολιτισμού ´Στη Σκηνή´

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: