Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θέματα ασφαλείας «Αγίου Ανδρέα»: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλες επιθέσεις» | Ειδήσεις Πάτρα Νέα
Θέματα ασφαλείας «Αγίου Ανδρέα»: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλες επιθέσεις» | Ειδήσεις Πάτρα Νέα

Θέματα ασφαλείας «Αγίου Ανδρέα»: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλες επιθέσεις» | Ειδήσεις Πάτρα Νέα


Κατά την παραμονή του χθες στον «Αγιο Ανδρέα» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, με αφορμή το τελευταίο συμβάν επίθεσης σε προσωπικό του Νοσοκομείου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κάλεσε σε σύσκεψη τους υπεύθυνους ασφάλειας του νοσοκομείου.

«Είναι απαράδεκτο να γίνονται επιθέσεις στο προσωπικό του Νοσοκομείου που δίνει καθημερινά μάχη για να σώσει ζωές. Συζήτησα εκτενώς με τους ανθρώπους της ασφάλειας και ζήτησα πιο επισταμένα μέτρα. Δεν θα επιτρέψουμε άλλες επιθέσεις και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό» ανέφερε ο κ. Καρβέλης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Παράλληλα ο κ. Καρβέλης επισκέφτηκε τρία κομβικά τμήματα του Νοσοκομείου, το ογκολογικό, το ακτινολογικό και το αιματολογικό. Στη διάρκεια της παραμονής του σε αυτά συνομίλησε με τους επικεφαλής αλλά και ασθενείς.
Ιδιαίτερα στο ογκολογικό τμήμα συζήτησε με τη διευθύντρια ογκολόγο – παθολόγο, Αθηνά Χριστοπούλου και την προϊσταμένη του Τμήματος Ιωάννα Ταραμπίκου.

«Γενικά οι ασθενείς μου ανέφεραν ότι είναι ευχαριστημένοι από τις συνθήκες αντιμετώπισής τους. Αυτό που είναι προβληματικό αλλά το έχουμε ήδη δρομολογήσει είναι οι καρέκλες στις οποίες κάθονται για τις χημειοθεραπείες.

Εχει γίνει ήδη παραγγελία ειδικών καρεκλών και σύντομα θα τακτοποιηθεί και αυτό» μας είπε ο κ. Καρβέλης.
Μία παραγωγική συνομιλία είχε και με τη διευθύντρια της αιμοδοσίας, Παρθενόπη Τσέλιου και διαπίστωσε τις άριστες συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου Αιμοδοσίας. Μάλιστα τις επόμενες ώρες αναμένεται ο κ. Καρβέλης να ανακοινώσει δράσεις που θα συμβάλουν στην κάλυψη των ελλείψεων αίματος.

 

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: