Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θερμή χειραψία και σύντομο τετ α τετ Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στις Βρυξέλλες
Θερμή χειραψία και σύντομο τετ α τετ Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στις Βρυξέλλες

Θερμή χειραψία και σύντομο τετ α τετ Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στις ΒρυξέλλεςΠρόκειται για το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των δύο ανδρών μετά την ακραία ένταση που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα

Σύντομο τετ-α-τετ είχαν στις Βρυξέλλες ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Τούρκος ομόλογός του Χουλουσί Ακάρ.

Οι δύο άνδρες είχαν μια θερμή χειραψία και στη συνέχεια αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες.

Πρόκειται για το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των δύο ανδρών μετά την ακραία ένταση που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα με αλλεπάλληλες δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας, που θέτουν ακόμα και θέμα κυριαρχίας ελληνικών νησιών.

«Eίμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε όλα μας τα προβλήματα με συνομιλίες και συναντήσεις. ´Ηδη υπάρχουν προσπάθειες που έχουν γίνει. Όπως οι διερευνητικές επαφές και θέλουμε να ολοκληρωθούν. Υπάρχουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και οι συναντήσεις στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε άμεσα αυτές οι συναντήσεις όπως είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με τους Έλληνες ομολόγους μας. Όπως αν υπάρξει ευκαιρία, όταν πάμε στις Βρυξέλλες, είμαι έτοιμος να συναντηθώ με τον Νίκο (Παναγιωτόπουλο)», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες στον ΣΚΑΪ, ο Χουλουσί Ακάρ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: