Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος της γυναίκας που ώθησε στην αυτοκτονία τον γυμναστή – Τι λέει ο πρώην σύζυγός της
Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος της γυναίκας που ώθησε στην αυτοκτονία τον γυμναστή – Τι λέει ο πρώην σύζυγός της

Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος της γυναίκας που ώθησε στην αυτοκτονία τον γυμναστή – Τι λέει ο πρώην σύζυγός τηςΓιατί ανέλαβε την υπόθεση το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και τι ερευνά

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη μέσα στο γυμναστήριό του το απόγευμα της Τρίτης, με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να αναλαμβάνει την διερεύνηση των αιτίων που τον οδήγησαν στον θάνατο και ιδιαίτερα ο ρόλος μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Και αυτό γιατί το σημείωμα που είχε αναρτήσει στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 50χρονος ανέφερε, ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας της, καθώς τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, κατάφερε να του αποσπάσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες παρανομίες, που του είχε αποκαλύψει η ίδια. Πρώτα, όπως αναφέρει, κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και εν συνεχεία «με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ».

Μάλιστα, ο 50χρονος στο σημείωμά του έκανε λόγο σε «δασκαλεμένα κορίτσια», που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα. Αυτό που κάνει αίσθηση, είναι η αναφορά του σε μαθήματα συμπεριφοράς που έκανε η πρώην σύντροφός του στην μόλις 17 ετών κόρη της. «Πρόκειται για τη μητέρα της 15χρονης ανήλικης και κόρης γνωστού πολιτικού. Υιοθετημένη από πατέρα που διατηρούσε νυχτερινά κέντρα με συνοδούς πολυτελείας. Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με τη Γεωργία και τους γιους της οικογένειας (…) στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης» αναφέρει.

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της «γυναίκας αράχνη»

Μιλώντας στην εκπομπή T-live ο πρώην σύζυγος της «γυναίκας αράχνης», που επίσης κατονομάστηκε στο σημείωμα του 50χρονου. Η κόρη του είναι η ανήλικη, που πήγε στο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω, μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου, είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δε μπορείτε να φανταστείτε, τι παιδί έχω. Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί, αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε, γιατί της το ζήτησε η φίλη της».

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση, είπε: «Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε “εγώ θα σου κάνω το κακό”».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: