Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θετική έκβαση της παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ηλείας

Θετική έκβαση της παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ηλείας

Θετική έκβαση της παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ηλείας για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης των επιχειρήσεων που συστάθηκαν εντός 2020 για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 . – Σε λειτουργία η πλατφόρμα έως 8 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητά μέλη

Κατόπιν της διπλής και συντονισμένης παρέμβασης του Επιμελητηρίου Ηλείας με τα σχετικά υπομνήματα στις 08/01/21 με Αρ. Πρωτ. 13 και 28/01/21 με Αρ. Πρωτ. 82, κατέστη δυνατή η υποβολή αίτησης χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής και για τις επιχειρήσεις που συστάθηκαν εντός 2020.

Πλέον και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις κατόπιν τροποποίησης της ΓΔΟΥ19/25-1-2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων , μπορούν από 03-02-2021 να υποβάλουν αίτημα  για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 στην πλατφόρμα myBusinessSupport . Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 8 Φεβρουαρίου 2021.

Το Επιμελητήριο Ηλείας , κατόπιν των παρεμβάσεων του , χαιρετίζει αυτήν την εξέλιξη και ευελπιστεί ανάλογη ανταπόκριση στις προτάσεις του για μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας , με στόχο την στήριξη όλων των κλάδων που επλήγησαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τη σοβαρότατη  κι άγνωστη εξέλιξη της πανδημίας .

Με τιμή

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: