Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»
Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα» είπε ο ηθοποιός

Για τον γάμο και τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινό» ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός είπε αρχικά, ότι «δεν ξέρω αν μπορώ να τα εξηγώ όλα γενικά. Είμαστε οι ίδιοι επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ». Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: «Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ, το να φερθώ με άσχημα τρόπο σε έναν άνθρωπο που αγαπώ».

Όσο για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, δήλωσε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να μιλήσει για αυτή δημόσια. «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος», είπε. «Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», συμπλήρωσε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: