Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Θριαμβευτής επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη ο Επειός Ήλιδας!

Θριαμβευτής επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη ο Επειός Ήλιδας!

Θριαμβευτής επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη ο Επειός Ήλιδας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής

Ηττήθηκε με 11-7 από τον Φοίβο, μια ήττα όμως σε ένα καθαρά διαδικαστικό παιχνίδι, χωρίς καμία σημασία. Η σειρά κατάταξης δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς η άνοδος θα κριθεί σε καινούργια παιχνίδια που θα γίνουν στην τελική φάση.

Ο Επειός πρακτικά είχε πετύχει τον στόχο του από το πρωί, όταν κλείδωσε την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Ο Επειός, ο οποίος πριν από μερικές μέρες σκεφτόταν ακόμα και να μην πάει καθόλου στους αγώνες, όχι απλά πήγε για την ιστορία του, αλλά έφυγε έχοντας πετύχει έναν άθλο. Με μισή ομάδα, να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.

Μια τελική φάση, στην οποία πλέον η ομάδα της Ηλείας θα συμμετάσχει εκτός απροόπτου πλήρης και θα διεκδικήσει με όλα της τα «όπλα» πλέον, μια ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική.

Το ματς με τον Φοίβο Τα 8λεπτα: 1-2, 1-4, 3-3, 2-2 Επειός: Νάσιος, Φύκουρας 2, Γριντέλας 1, Καθρέπτας , Βλάχος, Μουντράκης, Βουλουξής, Αντίοχος 4. Φοίβος: Ψωμιάδης, Χρυσοσπάθης, Κανδηλάς, Κιόσης, Αβριήλ 1, Φωτίου 3, Λημνιός, Σκούρτης 1, Μαραγκός, Ταυρακόπουλος 4, Μέμος, Μπόλκας 2, Καρυπίδης, Μαρέκος, Τράκας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: