Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Θρίλερ» με εξαφάνιση 46χρονης από Αμαλιάδα
«Θρίλερ» με εξαφάνιση 46χρονης από Αμαλιάδα

«Θρίλερ» με εξαφάνιση 46χρονης από Αμαλιάδα

Με κομμένη την ανάσα και με έκδηλη την ανησυχία του παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών για την εύρεση της 46χρονης Παναγιώτας Φουρνιώτη από την περιοχή της Αμαλιάδας ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος της, με τις αρχές να ερευνούν κάθε πιθανό μέρος για να βρεθεί άμεσα και να επιστρέψει στους οικείους της.

Ειδικότερα, η 46χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας ενημερωθεί για την εξαφάνιση της ενήλικης προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοσιοποίηση, η 46χρονη έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 60 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια. Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Αμαλιάδας με κρεοπωλείο, βίωσε λίγους μήνες νωρίτερα την απώλεια του πατέρα της από κορονοϊό, γεγονός που σε συνδυασμό με την προ ολίγων μηνών απώλεια και του πεθερού της της στοίχισαν σημαντικά.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: