Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θρήνος για τον Νίκο Γεωργίου

Θρήνος για τον Νίκο Γεωργίου

Ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών, που είχε τιμηθεί και προαχθεί επ΄ ανδραγαθία για την δράση του, έσβησε στην άσφαλτο.Θρήνος για τον Νίκο Γεωργίου (βίντεο)

Του Γιάννη Αρβανίτη

Θλίψη στο Πύργο και στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του 46χρονος, βραβευμένος επ’ ανδραγαθία, αστυνομικός της Ασφάλειας. 

Το νήμα της ζωής του κόπηκε όταν το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο.

Οι συνάδερφοι του Υπαστυνόμου Νίκου Γεωργίου, έλεγαν πως δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν ούτε οι σφαίρες! Αργά το βράδυ όμως στην Πατρών – Πύργου κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Ο 46χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας Πύργου, επέστρεφε στην Υπηρεσία του από ειδική αποστολή, με συμβατικό όχημα της Αστυνομίας. Στο ύψος του Βούναργου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο καρφώθηκε πίσω από απορριμματοφόρο. Ο Αστυνομικός σκοτώθηκε επί τόπου! Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν ώρα για να τον απεγκλωβίσουν από τις λαμαρίνες.

Ο Νίκος Γεωργίου μέτρησε 25χρόνια στο Σώμα, βοηθώντας να λήξουν με επιτυχία πολλές και σοβαρές υποθέσεις παράνομων δράσεων. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, επιλέγοντας να βρίσκεται στο δρόμου όπου υπήρχε δράση.

Ο άτυχος αστυνομικός είχε προαχθεί επ` ανδραγαθία σε Υπαστυνόμο! Συμμετείχε το 2010 σε επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων, στο κέντρο της Πάτρας στη σύλληψη Ρουμάνου κακοποιού. Ο Νίκος Γεωργίου νωρίτερα είχε δεχτεί τα πυρά του όπλου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Έφτασε στα ίχνη του από τον Πύργο. Προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο κακοποιός διέφυγε και μπήκε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο Ανθυπαστυνόμος τότε, τον ακολούθησε παίρνοντας το μηχανάκι ενός διανομέα! Ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών και αργότερα η σύλληψη του κακοποιού.

ant1

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: