Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή η Έλλη Λοΐζου-Η ανάρτηση Μπιμπίλα – Fanpage
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή η Έλλη Λοΐζου-Η ανάρτηση Μπιμπίλα - Fanpage

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή η Έλλη Λοΐζου-Η ανάρτηση Μπιμπίλα – Fanpage


Αθόρυβα και ήσυχα όπως έζησε , έφυγε από τη ζωή η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Έλλη Λοΐζου μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο. Η κρίσιμη κατάσταση της ήταν γνωστή στους οικείους της.

Η αναγγελία του θανάτου της Έλλης Λοιζου

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε με ανάρτηση στο Facebook, η συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου.

«”Εφυγε” σήμερα απο τη ζωή ύστερα από νοσηλεία δυο εβδομάδων στο νοσοκομείο η γνωστή ηθοποιός Ελλη Λοιζου Elli Loizou.

Με αξιόλογη πορεία στον παλιό Ελληνικό κιν/φο στο θέατρο και στην τηλεόραση η Ελλη αφιέρωνε παράλληλα χρόνο απ τη ζωή της και χρήμα για την περίθαλψη δυστυχισμένων αδέσποτων ζώων.

Οπως έγραψε στη σελίδα της Ελλης στο FΒ η φίλη της Sandra Alexandro Grigori “Η Έλλη Λοϊζου, η Έλλη μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η Έλλη μας, που τόσο αγάπησε τα δυστυχισμένα τετράποδα, τα οποία περιέθαλπτε και τους προσέφερε μια γωνιά στο οίκημα της. Τα ζώα ήταν τα παιδιά της , που τους προσέφερε αξιοπρέπεια, χαρά, ιατρική φροντίδα. Η Έλλη που δε δίσταζε να φύγει και να πάει Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, σε όλη της Ελλάδα, μόλις της τηλεφωνούσαν ότι υπάρχει ένα τετράποδο που χρειάζεται να σωθεί. Περιουσίες ολόκληρες δαπάνησε για τα ζώα, και τα τετράποδα της έδειχναν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους. Τετράποδα που ήταν να πεθάνουν, μέσα στα σκουπίδια πεταμένα, ζουν ακόμα. Στα 14, 15, 16 τους. Η μακροζωία τους είναι το ευχαριστώ τους, που δεν ήθελαν να τη δουν να κλαίει γι αυτά. Στο σύντροφο της ζωής της Μαντάν κουράγιο και δύναμη. Μαντάν ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου για να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση. Κουράγιο.

Για τους υπόλοιπους που δε γνωρίσατε από κοντά την Έλλη μας, τη γνωρίζετε μέσα από τις ταινίες που έπαιξε, και από τα τραγούδια, που ερμήνευσε με την απέραντη ευαισθησία της. Καλό σου ταξίδι Έλλη. Ταλαιπωριόσουν καιρό και άφηνες το εαυτό σου παραμελημένο για να μη λείψεις από τα παιδιά σου, όπως έλεγες. Θα λείψεις σε όλους μας τώρα.”

Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Φιλμογραφία

I love Karditsa (2010) [μαντάμ]

Η λεωφόρος του μίσους (1971)

Αδυναμίες (1969)

Ξύπνα καϋμένε Περικλή (1969)

Αλτ! Και σ`Εφαγα. Εδώ Προκόπης… (1969)

Η ζηλιάρα (1968)

Φωνές (1968)

Πέρα από λουλούδια και χρώματα (1968)

Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)

Ο Μικές παντρεύεται (1968)[Κατινάκι]

Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [Σούζι]

Άνευ όρων (1968)

Μιας πεντάρας νειάτα (1967)

Νύχτα γάμου (1967)

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Επιθυμίες 1998 ΑΝΤ1

Φιλί Ζωής 2002 ΑΝΤ1».

Το εν λόγω κείμενο το αναδημοσίευσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε: «Μια αθόρυβη συνάδελφος έφυγε! Καλό της ταξιδι».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: