Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θύμιος Μπουγάς: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα (εικόνες) – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Θύμιος Μπουγάς: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα (εικόνες) – PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας


Ακούστε το άρθρο
 

Ο Θύμιος Μπουγάς συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα με την περιπέτεια και την εξαφάνισή του και έγινε ζωντανό σύμβολο ενάντια στο bullying.

Για 49 μέρες ήταν εξαφανισμένος και με την απουσία του απασχολούσε καθημερινά τα ελληνικά ΜΜΕ χωρίς να ξέρει ότι τον ψάχνουν . Σήμερα είναι αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με πολύ θάρρος και όρεξη για ζωή και δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα, όπως γράφει το the toc.

Ειδικότερα, έπειτα από τόσο καιρό που ζούσε στο σκοτάδι κρυμμένος στο σκοτάδι, χωρίς φίλους και χωρίς συγγενείς, θέλει να αφήσει όλα αυτά πίσω, σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και τον νοιάζονται.

Ο Θύμιος Μπουγάς μίλησε στην εφημερίδα “Τα Νέα Σαββατοκύριακο”, λέγοντας πώς σιγά-σιγά οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το πλάι του, ενώ δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Όπως αναφέρει, για χρόνια έζησε στο περιθώριο, άντεξε κακουχίες, υπέμεινε δυσκολίες και τελικά βγήκε νικητής. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του και για το άγριο bullying που δέχθηκε από νεαρούς στον Πύργο.

Mετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες“λέει ο Θύμιος Μπουγάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, για 49 ημέρες φοβισμένος κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, δίχως να γνωρίζει ότι σχεδόν όλη η χώρα τον έψαχνε. “Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν. Δεν είχα τηλεόραση, ούτε κινητό. Και απορώ, αφού με έψαχναν, γιατί δεν κόλλαγαν ένα χαρτί σε μια κολόνα; Τώρα διαβάζω στα site ότι με έψαχνε όλη η χώρα” αναφέρει ο Θύμιος.

Πλέον, με τη βοήθεια του δήμου Πύργου, ο Θύμιος Μπουγάς έχει το δικό του διαμέρισμα, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται αλλά και να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Μάλιστα, ιατρική ομάδα θα φροντίσει για την αποκατάσταση των τραυμάτων του από το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή που έχει σημαδέψει το πρόσωπό του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: